1032945

Sla je huidige scenario eerst op voor je een nieuwe opent. Je wijzigingen kunnen verloren gaan.
Het openen van dit scenario opent een kopie van het origineel. Aanpassingen die aan deze kopie worden gedaan, worden niet direct gereflecteerd in het origineel. De kopie kan als nieuwe versie worden opgeslagen via 'Opslaan als...'.